Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga utomhus ljusslingor online!

Fyndiqs favoriter

Fynda utomhus ljusslingor billigt online på Fyndiq! Att ha snygg belysning utomhus ger en mysig känsla till hemmet och en ljusslinga funkar lika bra året om som att enbart ha på vintern. Men visst är det extra viktigt att ha slingan uppe och tänd under det mörka månaderna på året – om inget annat blir det mysigare så! Vi på Fyndiq har ett stort utbud av billiga utomhus ljusslingor perfekta för dig att ha på balkongen, altanen, i trädgården eller på annan plats utomhus. Så vad väntar du på? Välj och vraka i sortimentet och klicka hem en ljusslinga eller flera som faller dig i smaken.

Tips för ett lyckat köp! Vill du ha något annat också? Då har du hamnat på rätt ställe, här finns allt från produkter att skämma bort sig själv med till praktiska fixarprylar för hemmet. Kolla in alla kategorier för shoppinginspiration. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Lys upp mörkret med vackra ljusslingor! Människor har alltid gillat saker som glimmar och lyser, det ger en stämningsfull känsla som passar alldeles utmärkt hela vintern eller bara i juletider. Att lysa upp trädgårdens buskar, träd och staket är en superbra idé, det hjälper bara tomten att hitta rätt på vägen fram till ytterdörren. Hos oss finns allt från LED slinga och batteridriven variant till utomhusslingor som laddas upp av solceller. Oavsett vad du vill ljussätta utomhus, så finns det nog ljusslingor här som kommer passa!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.