Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda kaffemaskin & kaffebryggare!

Fyndiqs favoriter

Lyxa till med en espressomaskin! Kaffe, java, det svarta guldet… kärt barn har många namn, och nog älskar vi kaffe alltid. Svenskarna är de som dricker näst mest kaffe i världen, endast finländarna dricker mer kaffe än vi gör. Och för att kunna dricka allt detta kaffe behöver vi minst en kaffemaskin! Kaffemaskinen är en obligatorisk utrustning i praktiskt taget allas kök, även de som inte dricker så mycket kaffe själva har en kaffekokare eller en kaffebryggare hemma. För när man har besök är det kutym att man bjuder på en kaffetår eller två tillsammans med en bulle eller kaka.

Tips för ett lyckat köp! Vad gillar du bäst, bryggkaffe eller espresso? Oavsett vilket kommer du hitta en kaffebryggare som passar dig och ditt kök här. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En espressomaskin är nya trenden! Det klassiska svenska är ju att dricka bryggkaffe, men vi har allt mer fått upp ögonen för den italienska espresson, och i allt fler hem hittar vi en espressobryggare. Försäljningen av espressomaskiner har minst sagt ökat lavinartat senaste åren! En espresso kännetecknas av att den kommer i en mindre mängd, bryggs under väldigt högt tryck samt att den har ett krämigt skum som kallas crema på toppen. En espresso är liten och stark, och blandas med fördel med skummad mjölk till en cappucino eller latte..

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.