Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga bord & skrivbord på nätet!

Köp billigt skrivbord online! Att inreda kontoret är inte det lättaste, men vi kan hjälpa dig på traven – för vad är ett kontor utan ett ordentligt skrivbord? Här hos oss på Fyndiq har vi samlar massvis av billiga bord för kontoret och arbetsrummet så här hittar du allt från höj- och sänkbara skrivbord till bord som är perfekta för arbetsrummet i källaren. Eller varför inte införskaffa ett ordentligt bord i rostfritt stål som passar lika bra i köket som i verkstaden? Kika igenom vårt breda sortiment av olika bord för kontor och arbetsrum, och välj det bord som passar dina behov bäst! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du andra sorters bord också? Vi på Fyndiq har även massvis av soffbord, matbord och matgrupper att shoppa loss bland! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Rätt bord på rätt plats! Ett snyggt indiskt skrivbord i träslaget Sheshamträ kanske inte ska så i garaget utan passar bättre som arbetsbord i hemmakontoret eller som snygg inredningsdetalj i ett vardagsrum. Välj istället ett ordentligt arbetsbord som tål att belastas med verktyg och annat om du tänkt att ha bordet i källaren, såsom ett metallbord. I denna kategori hittar du bord som passar såväl i finrummet som i köket, och många av våra skrivbord är dessutom höj- och sänkbara – vilket är bra rent ergonomiskt för den som vill unna sig en ordentlig arbetsplats att sätta datorn på.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.