Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga gardiner online!

Fyndiqs favoriter

Dags att fräscha upp med nya gardiner? Ibland vill man ha lite förändring i sin vardag, och för att få den där känslan av förändring är ett smart tips att byta ut alla hemmets gardiner – och vips, hemmet känns som nytt igen! Hos oss på Fyndiq hittar du ett stort sortiment av snygga, men framförallt billiga, gardiner för både kök, vardagsrum och sovrum! Vad sägs om en mönstrad panelgardin för köket och en snygg hällgardin för vardagsrummet? Hos oss på Fyndiq hittar du mängder av snygga gardiner i olika längd, design och material. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Kontrollera dina mått och matcha dessa med gardinens mått innan du beställer hem en gardin! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En hissgardin passar i alla rum! Visst kan det vara svårt att få sovrummet helt mörkt om natten, men lösningen är enkel – du behöver rätt gardin! Vi på Fyndiq har samlat en rad olika typer av gardiner och hos oss kan du hitta allt från en snygg hissgardin till häftiga panellängder med mönster, så det är lätt att hitta flera favoritgardiner. Kanske letar du efter en vacker hällängd att hänga i vardagsrummet, eller kanske du letar efter draperier för att dela av ett rum i två? Vad du än söker i gardinväg, så kan du nog hitta det här hos oss!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.