Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda paviljong billigt online!

Handla din paviljong här! Vad kan vara härligare än att ha en uteplats som man älskar att besöka – även när det är mindre bra väder. Som den svenska sommaren brukar se ut så är det ömsom sol, ömsom regn och då är det fantastiskt om man har ett litet lusthus eller en paviljong man kan gömma sig under och beskåda miraklet från himlen. Här på Fyndiq har vi samlat billiga paviljonger i olika storlekar och utformningar. Om du mot all förmodan känner att det inte finns någon som faller i smak så är du välkommen åter snart igen då vi dagligen får in nya produkter.

Tips för ett lyckat köp! Håll ögonen öppna på vad du beställer så du inte öppnar upp ett paket med endast paviljongväggar och du hade behov av en hel paviljong! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Sätt tonen med en paviljong! Vad kan vara mer inbjudande i trädgården än en avkopplande paviljong. Under dess tak är det bara fantasin som sätter gränser i vad man kan fylla den med: allt från stolar, kuddar, tyger till massagerum. Utgå från dig själv och tänk: ”Vad vill jag fylla mitt Eden med?”. Vill man få så mycket avkoppling som möjligt är en paviljong med myggnät att föredra. Och vill man ha lyx med extra allt är det en paviljongvägg med fönster som man ska hålla ögonen på.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.