• Snabba leveranser
StartsidaKampanjer
Black Friday Rea 2020 | Black Friday erbjudanden

Black Friday 2020

Hitta dom bästa Black Friday fynden här!

Populära kategorier just nu

BLACK FRIDAY REA

Massor av bra Black Friday erbjudanden

SUPERFYND

Våra utvalda produkter!

Shoppa Black Friday fynd efter kategori

Black Friday deals på Fyndiq

På Fyndiqs stora Black Friday-rea kan du fynda massor av billiga produkter och få till riktigt schyssta deals. Vår reafest ger dig tusentals spännande erbjudanden och härlig shopping, men vad är Black Friday egentligen? När börjar rean och var finns det bästa Black Friday-erbjudandet att fynda? Låt oss berätta mer.

Black Friday, eller Svart fredag som man kan säga på svenska, startade i USA för att kicka igång julhandeln lagom efter Thanksgiving i slutet av november. Från början erbjöds endast unika deals, kampanjer och erbjudanden under denna fredag, från att butiken öppnat till att den stängde. Numera pågår reafesten under längre tid än 24 timmar och därför har denna tidpunkt på året blivit känd som Black Friday Weekend eller till och med Black Week.

Thanksgiving firas alltid den fjärde torsdagen i september, och som svar på det infaller Black Friday alltid den sista fredagen i november. I år infaller därför den svarta fredagen den 27 november.

Idag firas Black Friday i alla världens hörn – och självklart har rean också hittat hit till oss på Fyndiq sedan flera år tillbaka! På nätet erbjuds deals och nedsatta priser på utvalda produkter, och vår ambition är att vara det självklara stället att börja på!

Vi är peppade, är du? Gör dig beredd på massvis av reapriser på våra produkter lagom till denna shoppingfest!

Black Friday 2020 Sverige betyder rea hos Fyndiq

Har du spanat in en vara under en längre tid, men inte riktigt velat slå till? Nu har du chansen att göra det och dessutom till fyndpriser utan dess like! Vi på Fyndiq vill nämligen fira Black Friday riktigt ordentligt och har slagit på stort genom att samla ihop nätets allra bästa Black Friday-deals och bästa Black Friday-erbjudanden på en och samma plats. Det betyder att du inte behöver leta länge för att hitta varken Black Friday butiker eller rea med speciella Black Friday-produkter, allt du behöver göra är att ta dig till oss på Fyndiq, för här är alltihop samlat under ett och samma tak – självklart med fina Black Friday-priser.

Hur länge är Black Friday?

Traditionellt sett är Black Friday tidsbegränsad till att endast gälla under ett enda dygn, alltså 24 timmar totalt. Numera har allt fler fysiska butiker och onlinebutiker valt att förlänga sin rea vilket betyder att det går att köpa hem fina Black Friday-produkter utan den köpstress och hets som fanns förr när reafesten var ny. Samma gäller här hos oss på Fyndiq. Vår Black Friday-rea med speciellt utvalda Black Friday-produkter drar igång från klockan redan på måndag den 19:e november och håller på ända till Cyber Monday den 26 november.

Hur andra butiker gör är upp till dem, vanligast är dock att rean slutar när helgen tar slut. På så vis blir fredagen plötsligt en Black Friday Weekend. Om den varar ännu längre blir det till en Black Week. Vår filosofi? Jo, ju längre reapriserna gäller – desto roligare blir det för dig som vill shoppa loss!

Black Friday och Cyber Monday

När Black Friday var ett nytt påfund handlade konceptet om rea på produkter i fysiska butiker. E-handlarna som sålde elektronik valde då att skapa sig en alldeles egen readag som infaller måndagen efter Black Friday helgen. Denna rea fick namnet Cyber Monday och är lite som en motreaktion på butikernas rea. Numera är dock dessa två reor sammanbakade i varandra eftersom att produkterna reas ut långt längre än bara under fredagsdygnet. Och visst finns spår av reamåndagen kvar i viss mån då vissa elektronikkedjor än idag väljer att utlysa unika reaerbjudanden i sina onlinebutiker under denna dag, utan att matcha prissänkningen i sina fysiska butiker. Men that’s it, de flesta andra förlänger hellre Black Friday firandet en aning, precis som vi på Fyndiq gör med våra finfina Black Friday-erbjudanden!

Passa på att fynda!

På vår reafest kommer du hitta allt från kläder, skor och parfym till leksaker, hörlurar, klockor och verktyg samt mycket mer. Så passa på att ta dig en titt, och missa för allt i världen inte den bästa Black Friday festen ever där vi på Fyndiq står som värd för schyssta deals, roliga erbjudanden och tusentals utvalda produkter till kanonpriser att fynda bland!

Hitta ditt Black Friday-erbjudande under Black Weekend

När du vill hitta fina Black Friday-deals på Fyndiq behöver du inte leta länge. Här har vi samlat all vår rea på samma plats för att du enklare ska hitta den bästa Black Friday-rean som vi har att erbjuda. Precis som vanligt med billig frakt och beroende på produkt skickas de antingen med 3-5 arbetsdagar eller med expressleverans som kommer inom 1-2 arbetsdagar.

Så handlar du på Fyndiq under rean

Vi på Fyndiq har samlat massor av Black Friday fynd på ett och samma ställe. Det betyder med andra ord att du kan göra kap från hundratals olika butiker i hela Sverige, utan att behöva leta dig längre än hit till oss på Fyndiq. Men något att tänka på är att om du beställer flera olika produkter så är chansen stor att de skickas från olika butiker, och då kommer de också att levereras i flera olika paket som kanske inte dyker upp samtidigt. Som vanligt får du alltid billig frakt, oavsett hur många produkter du än beställer. Tänk på att plomberade Black Friday fynd inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Black Friday är här!

Minns du när du, för ett tag sedan, kom att tänka på den där prylen du borde köpa? Minns du också att du skulle vänta till Black Friday för att se om du kunde få den nedsatt? Nu är det dags att komma på vad den där prylen var, för nu är Black Friday här! Hos Fyndiq.se hittar du mängder av generösa erbjudanden på årets främsta shoppingdag.

Black Friday på Fyndiq.se!

Fynda på Fyndiq.se under Black Friday. Redan generösa erbjudanden blir än mer generösa under årets främsta shoppingdag. Frossa i allt från leksaker och tillbehör till mobiltelefonen till större elektronikprylar av olika slag. Under Black Friday hittar du det du söker till ett mycket förmånligt pris.

Fynda som aldrig förr under Black Friday

Årets största shoppingdag är här! På Black Friday kan miljontals svenskar äntligen få råd med den pryl de tidigare inte kunnat köpa. Oavsett om du är på jakt efter en stavmixer eller en 70 tums-TV. Under Black Friday har du chansen att hitta det just du vill ha till ett reducerat pris.

Ha råd på Black Friday!

Kliar det i shoppingfingrarna? Då kan du glädjas åt att Black Friday är här. Årets främsta shoppingdag där miljontals svenskar plötsligt får råd. Råd att köpa den där nya dammsugaren. Råd att köpa spelet, leksaken, hörlurarna eller fläkten. Black Friday ger dig råd, så ta chansen!