Bara 15 kr frakt!

Bara 15 kr frakt!

StartsidaKampanjer
Jobba hemifrån – Billiga produkter för hemmajobb

Kitta upp hemmakontoret!

Jobba hemifrån på ett smart och smidigt sätt

Ibland behöver vi alla sitta och jobba hemifrån och om hemmet har ett fullskaligt kontor så brukar det här inte vara något problem alls – men hur många har ett fullt rustat hemmakontor? Säkert färre av oss än vad vi tror, men som tur är så går det lätt att ändra på! Här har vi på Fyndiq nämligen samlat massor av billiga produkter för dig som ska jobba hemifrån och vill göra hemmajobbet både enklare och lite roligare. Vad sägs om ett sprillans nytt tangentbord med USB som du enkel kan koppla in i din bärbara dator? Eller du kanske är mer sugen på att få hem ett headset med både mikrofon och brusreducering? Du hittar såklart en massa fler billiga produkter som passar när du ska jobba hemifrån såsom luftfuktare, storpack med post-it och helt trådlösa Bluetooth högtalare. Passa på att fynda massor av billiga produkter för att jobba hemifrån redan idag – du beställer smidigt online och får snabb leverans!

Tips för ett lyckat köp

Att bara jobba hemifrån en hel dag kräver en hel del pauser för att hämta ny energi. Kolla in vår kategori Roa er hemma för att hitta massvis av skojiga produkter att underhålla hela familjen med! Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura.

Enklare och bekvämare hemmajobb med rätt produkter

Någonting som är väldigt viktigt att ha när du jobbar hemifrån är en ordentlig kontorsstol, speciellt om du ofta jobbar från hemmakontoret under en längre period. Ett tips är att spana in alla olika datorstolar och kanske kika lite närmare på en gaming stol. Denna sorts stolar är nämligen anpassade så att du ska kunna sitta länge och väl i dem – utan att känna dig stel i ryggen, få ont i nacken eller drabbas av myror i benen. Men tänk också på att det är fler saker som behöver stämma för att du ska sitta bra rent ergonomiskt. Har du till exempel en bra datormus som du använder på en musmatta med handledsstöd? Om inte är det något du verkligen ska spana in! Du hittar även massor av andra smarta produkter för att jobba hemma såsom ergonomiska sittdynor och svankstöd, laptopbord, mugghållare och en rad olika sladdar och laddare. Passa på att fynda idag!

Så fungerar Fyndiq

Fyndiq har samlat nätets alla fynd under samma tak och produkterna kommer från tusentals olika butiker runt om i hela Sverige. När du beställer fler än en produkt är chansen stor att dessa skickas från separata butiker och kan levereras i olika paket vid olika tillfällen. Välj vilket leveranssätt och betalningsalternativ som passar dig bäst! Vi satsar på snabba leveranser och billig frakt – oavsett om du köper en eller flera produkter vid samma tillfälle.