Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga Desire HD skal online!

Fyndiqs favoriter

Massor av bra mobiltillbehör! Att ha mobiltelefontillbehör till din fina telefon är något som minst sagt är ett måste. Du ska trots allt ta hand om det som du håller kärt. Hos oss på Fyndiq hittar du därför ett stort utbud av billiga skal för HTC Desire HD! Vi har massor av snygga skal med glitter och mönster och även stilrena, enfärgade skal. Så oavsett vilket mobilskydd till din HTC telefon du är ute efter så hittar du det här hos oss. Vi önskar dig helt enkelt välkommen att fynda mobilskal!

Tips för ett lyckat köp! Att ha ett HTC tillbehör i form av skal hemma är alltid toppen, men att ha två är ännu bättre! För vem gillar inte att variera sig? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Personlig telefon med skal! Att ha roliga skal till mobilen är otroligt vanligt nu för tiden. Det är nämligen så att oavsett hur fin telefon du har, så blir den alltid lite snyggare och personligare med ett skal! När det kommer till HTC Desire HD skal så är det såklart inget undantag, och alla kan verkligen hitta minst ett silikonskal eller hårt skal som blir en favorit. Dessutom ska du inte glömma bort hur mycket ett skal skyddar din telefon, och bara detta gör det värt ett köp.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.