Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billaddare för Apple online!

För dig som är på språng! För dig som reser mycket i jobbet, eller bara ofta är på språng, är en billaddare för din smartphone väldigt praktiskt! Fyndiq har ett enormt utbud av billaddare för din smartphone. Det finns många billiga laddare som passar olika behov för löjligt låga priser. Vi har alltifrån trasselfria laddare till mini laddare med USB. Köp en för varje bil och varje möte! Vi har ett stort utbud så välkommen in och fynda billaddare online idag.

Tips för ett lyckat köp! Det kan vara viktigt att kolla så att laddaren passar just dig och din bil, även om de oftast funkar på de flesta bilar. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Det kan vara långt bort till en laddare! Det är ju inte alltid det finns en laddare till hands, men kanske ännu mindre ett uttag. Du vill ju inte missa samtalet om det nya jobbet, eller festen med kompisen, bara för att du inte har laddat din telefon. Och eftersom det är så billigt kan du med gott samvete köpa två, eller varför inte ha ännu fler om du mot förmodan skulle tappa bort någon av dem! En billaddare är också ett jättebra komplement till din laddare när du till exempel är ute på resan och vill ta en massa bilder med mobilkameran!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.