Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda iPhone dockningsstation billigt!

Smart med en bordsladdare! När Apple släppte sin allra första iPhone så vände de minst sagt upp och ner på hela mobilindustrin. Och aldrig igen skulle den bli sig lik! Idag är det därför otroligt många som är lyckliga ägare av en iPhone. Det finns med andra ord anledning till att du kan hitta iPhone dockningsstationer här hos oss på Fyndiq. Och riktigt billiga sådana dessutom! För visst är en laddare med sladd bra, men det går inte upp emot en bordsladdare. För en iPhone dockningsstation kan minst sagt förändra ditt liv!

Tips för ett lyckat köp! Det kan vara skönt att ha en laddningsstation på jobbet och en hemma, så varför inte beställa två stycken på en gång? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En praktisk dockningsstation! Oavsett om du har en iPhone 4, 5 eller en helt annan modell så finns det en dockningsstation som passar för just din telefon. För om det är en iPhone laddare man vill ha, så vill man såklart ha det allra bästa, precis som när du valde vilken telefon du skulle ha! Därför är en dockningsstation för iPhone ett måste, det är både snyggt och praktiskt och får både dig och din telefon på bästa möjliga humör. Så kika runt i vårt sortiment och se vilken docka till iPhone som faller dig i smaken!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.