Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig trådlös iPhone-laddare online!

Fyndiqs favoriter

Bra utbud av trådlösa laddare för iPhone! Vi lever i en värld som snurrar på fort, fort. För att hinna med i samma takt och för att inte missa något är det tacksamt om vi har en iPhone som vi vet kommer vara med oss levande under dagen. Då det ännu inte finns mobilladdare i träden har vi på Fyndiq laddat med en sida enbart full av trådlösa laddare som du kan välja och vraka bland för att finna någon som passar. Här finns bland annat trådlösa laddningsstationer och Qi skal för trådlös laddning till olika laddningskit så du är säker på att du får med dig allt du behöver.

Tips för ett lyckat köp! Pass upp med vilken laddare du väljer. Tänk på att den måste passa din iPhone-modell, så bäst att ta en extra koll! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Hej då till döda mobiler! Det är en klump i magen när man inser att kraften börjar gå ur ens kära mobiltelefon och man inte ska hem eller är nära någon iPhone laddare. Men frukta ej, för nu finns det smidiga trådlösa laddningsstationer en kan bära med sig. Och vill du både skydda din telefon från repor och stötar är ett QI laddningsskal för iPhone att rekommendera. Nya varor kommer in hos oss dagligen så håll utkik efter nyheter om det är något du saknar.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.