Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga nödladdare & powerbank online!

Ha tillgång till din mobiltelefon dygnet runt med en nödladdare eller s.k. powerbank! Ibland glömmer man att ladda mobiltelefonen när man går hemifrån. Eller så är man ute en hel dag och har inte tillgång till ett eluttag. Båda dessa scenarion leder till att man har en urladdad mobiltelefon och med en urladdad mobiltelefon kan ingen få tag i en. Detta gör också att man inte kan utnyttja de tjänster som mobiltelefonen erbjuder. Men vad som kan vara räddaren i nöden är just en nödladdare! Hos oss på Fyndiq hittar du ett stort utbud av billiga nödladdare, så att du kan känna dig säker på att din mobil alltid är laddad. Välkommen att fynda hos oss online!

Tips för ett lyckat köp! När du har hittat en nödladdare som passar dig bör du fortsätta leta efter fler fynd hos oss på Fyndiq. Du betalar nämligen samma frakt oavsett hur många produkter du handlar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Solcellsladdare eller extra batteri? När det kommer till att välja en nödladdare, kan det vara svårt att hitta en som passar ditt behov. Det finns ju så många olika varianter! Men säkert är i alla fall att du kommer hitta en nödladdare just för dig. Välj till exempel en liten och nätt nödladdare som du kan ha på nyckelknippan. Eller varför inte en nödladdare som laddas med solens strålar? Perfekt för dig som tillbringar mycket tid ute i naturen!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.