Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Hitta ditt nya skal online! Att Samsung Galaxy Ace 2 är en populär telefon behöver du inte säga två gånger, titta bara på alla snygga skal du kan välja till just den Samsung modellen! Vi på Fyndiq har ett stort utbud av billiga Samsung Galaxy Ace 2 skal här hos oss på nätet för dig att fynda bland. Kanske vill du ha ett med zebramönster eller ett baksideskal i TPU? Välkommen att fynda ditt nya Samsung Galaxy Ace 2 skal redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Glöm inte att köpa med dig ett skärmskydd för att även skydda din display! Vi på Fyndiq har samma frakt oavsett hur mycket du handlar, så passa på att shoppa loss ordentligt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett skal är både snyggt och skyddar mot repor! Visst har alla ibland varit oförsiktiga med sin telefon. Kanske har du tappat den, slängt ner den i väskan tillsammans med nycklarna eller råkat lägga ner den i något kladdigt på diskbänken - och vips så har den fått en ful repa! Men knepet för att undvika skador på din Samsung Galaxy Ace 2 är enkelt. Det enda som behövs är ett ordentligt mobilskal! Och hos oss på Fyndiq hittar du allt från S-line skal till flixicase och hardcase, så det är bara för dig att välja ut det skal du tycker bäst om!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.