Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Behåll skärmen hel med ett skärmskydd! Allting kan gå itu, men en telefondisplay kan gå i tusen bitar. Det är det alldeles för många som har fått erfara när de råkat tappa sin Samsung Galaxy Y och som i slow motion ser hur skärmen fullkomligt krossas när den slår i backen. Tänk om de hade vetat att det fanns en hel uppsjö av billiga skärmskydd här på Fyndiq, då hade ingen behövt uppleva den där hemska känslan som en trasig display på telefonen faktiskt innebär! Att shoppa billiga displayskydd online är både bekvämt och smidigt.

Tips för ett lyckat köp! Se till att det verkligen är en Samsung Galaxy Y som du har i din ägo, så du inte beställer fel! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett rejält skydd för din Samsung Galaxy Y! Displayen är en av de viktigaste komponenterna i ens telefon, och för att hålla den fri från repor och smuts är det viktigt att använda sig av ett bra displayskydd som håller detta borta från telefonen när man använder den. Det är en billig försäkring för telefonen, eftersom den också ser till att skärmen inte splittras och går i tusen bitar om du skulle tappa telefonen i backen. Din Samsung Galaxy Y är verkligen värd ett bra skydd, och du är värd att få köpa det billigt.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.