Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Galaxy S4 fodral - snyggt & praktiskt i ett! Ens telefon är allt som oftast en väldigt god vän, en vän som man vill ta hand om och skydda. Och skal i all ära, de är ju trots allt väldigt fina, men vill man att ens Samsung Galaxy S4 ska få ett bra skydd från allt ifrån väder till tappande så bör man gärna ta det ett steg längre. Med ett fodral till sin mobiltelefon håller sig garanterat telefonen snygg och bra!

Tips för ett lyckat köp! Det finns massor av olika typer av fodral, tänk över en extra gång om du vill ha ett rött, blått eller vitt, eller kanske rent av ett leopardmönstrat? Ett snyggt fodral till din Samsung Galaxy S4 kan bli något som piffar till vilken outfit som helst! Välj ett som passar din stil. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett praktiskt skydd till telefonen! Ett Samsung Galaxy S4 fodral är inte heller bara snyggt, utan även väldigt praktiskt! I det kan du nämligen ha mer än din telefon. Du kan samla pengar, kort, nycklar med mera på ett och samma ställe. På så sätt behöver man aldrig springa runt, runt i sitt hem på morgonen och leta efter nycklarna innan man, försenad, kommer iväg. Allting kommer nämligen vara på ett och samma ställe! Och telefonen har man alltid koll på.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.