Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda enfärgat plånboksfodral Xperia Z1!

Fyndiqs favoriter

Billiga enfärgade plånboksfodral till Sony Xperia Z1 på nätet! Vill du skydda din fantastiska Sony Xperia Z1 från skador och repor, samtidigt som den fortfarande ska vara stilren, snygg och praktisk? Då har du verkligen ramlat in på helt rätt sida. Vi på Fyndiq har samlat ihop mängder av snygga plånboksfodral som är stiligt enfärgade och passar som handen i handsken till din Xperia Z1. Som om inte det vore nog kommer dessa snygga plånboksfodral till ett lågt pris, och bland vårt stora utbud kan du välja och vraka bland billiga plånboksfodral på nätet.

Tips för ett lyckat köp! Skal till mobilen och skärmskydd kan också vara bra att ha, det hittar du några klick bort. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Gör ett kap och köp plånboksfodral online! Sony Xperia Z1 är verkligen en telefon att skryta med. Inte nog med att den har en snygg design och alla de finesser som kan önskas av en mobiltelefon, den är dessutom vattentät. Men även den bästa mobilen måste skyddas, och det gör du smartast genom att ha ett plånboksfodral som omfamnar mobilen. Genom att köpa plånboksfodral online hos oss på Fyndiq får du många alternativ att välja på, och innan du vet ordet av har du det praktiska plånboksfodralet i din hand. Välkommen och fynda hos oss!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.