Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga Xperia Z1 bumper online!

Det kommer att bli en bumper färd! Eller som de säger i Harry Potter ”It’s gonna be a bumpy ride!” och med det uttrycket färskt i minnet så vet vi att det kommer att guppa och skaka en hel del. Ett bumper skal till din Xperia Z1 är till för just de tillfällen då det går minst sagt guppigt till. Vi på Fyndiq förstår vikten av att kunna skydda din Sony Xperia telefon med ett tåligt skal av olika slag. Ett billigt mobilskal är en perfekt deal, ett billigt bumper skal är en ännu bättre! Och här hittar du alla dina grymma bumperskal till din Sony Xperia Z1!

Tips för ett lyckat köp! Xperia Z1 och Xperia Z1 Compact är identiska telefoner när det gäller det mesta, men inte storleken, så se till att du tar rätt modell! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skyddar kanterna från skada! Ett bumper skal är precis som det låter, ett skal som skyddar från bumps. Med ett snyggt bumper case så behöver du inte längre oroa dig för att få stötta kanter och fula skador om du tappar din Xperia Z1 i marken, smart va? Säkerhet behöver inte vara tråkigt och här hittar du mängder av snygga bumpers i alla möjliga färger, välj ett som du tycker passar dig, eller varför inte ta två? Det har ni ju råd med nu!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.