Alltid 9kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Xperia Z1 enfärgade skal!

Köp billiga och snygga skal till Xperia Z1 på nätet! När man har en telefon som Sony Xperia Z1 bör man vara försiktig. Nog för att denna fantastiska smartphone är vattentät och av bra kvalitet, men det är ingen övernaturlig telefon som mirakulöst klarar sig från skråmor om den faller i backen. Nej, det är en mobil som precis som alla andra måste skyddas, och den skyddas såklart bäst om du har ett bra skal. Detta är någonting du kan köpa hos oss på Fyndiq, till låga priser och med bra leveransvillkor. Fynda billiga skal online hos oss, du kommer inte att ångra dig!

Tips för ett lyckat köp! Glöm inte bort att också skydda din skärm. Ett displayskydd håller repor borta, och du hittar dessa skydd några klick bort. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Både smart och snyggt! Att skydda din mobiltelefon är viktigt, lite extra viktigt med en sådan fin telefon som Sony Xperia Z1. Men det är inte bara därför du tjänar på att köpa ett skal. Det kan nämligen vara roligt att handla skal som visar din personlighet och som kommer i en snygg design. Och det är vad du får om du handlar skal online från oss på Fyndiq. Vi har enfärgade skal i mängder av färger och olika material. Klicka dig igenom vårt sortiment så hittar du säkerligen någonting du gillar.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.