Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billigt skal till Ipad Pro 12.9 online!

Köp skal till iPad Pro 12.9 hos oss! De flesta som äger en iPad använder den i princip dygnet runt, var de än befinner sig. De surfar, tittar på klipp och betalar sina räkningar i surfplattan. När man bär med sig sin iPad överallt är det viktigt att den är skyddad på ett bra sätt så att det inte blir en katastrof om man råkar tappa den eller ha den i väskan bland nycklar och annat vasst. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga skal till iPad Pro 12.9. Välj mellan en rad olika skal, både enfärgade och mönstrade!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att de skalen som finns på den här sidan endast passar iPad Pro 12.9. Har du en tidigare eller senare modell måste du välja ett annat skal! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende

Skal i olika material! De skal till iPad Pro 12.9 som finns på den här sidan kommer i en rad olika material. Man kan exempelvis välja ett skal i TPU. Materialet TPU är ekovänligt och ger ett mjukt skal som är flexibelt och lätt att sätta på och ta av. Man kan också välja att köpa ett skal i hårdplast. Detta skal skyddar lite bättre mot repor, damm och smuts. Ytterligare ett material som man kan välja är läder. Det här materialet är lite mer slittåligt och blir bara snyggare med åren!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.