Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga skärmskydd online!

Fyndiqs favoriter

Skydda skärmen! En iPad är värd att skyddas och här hos oss på Fyndiq har vi massor av billiga skärmskydd till din iPad Pro 12.9! Displayskydd är en produkt som är prisvärd med tanke på det faktiska skydd den ger. I denna kategori hittar du Copter skärmskydd i Exoglass, skärmskydd i härdat glas, InvisibleShield Pro Screen och tåliga skydd med både anti-glare och auto-heal, explosionssäkert glas och massa annat vettigt. Här hittar du helt enkelt olika varianter att välja och vraka bland. Det är lättare än någonsin att handla online så passa på att shoppa allt det du behöver hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Är du i behov av andra tillbehör till din iPad Pro? Titta runt i kringliggande kategorier så hittar du allt du behöver. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En billig försäkring! Ett displayskydd är något som både skyddar och förlänger livstiden på din iPad Pro 12.9. En screen protector är ofta en tunn och självhäftande plastfilm som är enkel att applicera på din tablet och som sedan skyddar mot repor, smuts och fingeravtryck. Skydd i härdat glad (tempered glass) skyddar både som ovanstående plastfilm men även mot sprickor som kan uppkomma om man tappar surfplattan. För att sedan få ett så starkt och komplett skydd som möjligt kan det vara smart att köpa till ett fodral. Skynda att fynda dina tillbehör till iPad Pro 12.9 här på Fyndiq redan idag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.