Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Köp fodral till Galaxy Note 10.1 online! Det är många som drömmer om att äga en Galaxy Note 10.1, och om du är en av alla glada som äger denna surfplatta kan vi bara gratulera. Det här är en Samsung surfplatta som du ska vara rädd om och skydda på absolut bästa sätt, exempelvis med ett fodral. Ett billigt fodral till surfplatta kan du passande nog fynda hos oss på Fyndiq. Kika igenom vårt stora utbud av allt från enfärgade läderfodral till blommiga roterbara fodral, och välj det du tycker om bäst.

Tips för ett lyckat köp! Söker du andra tillbehör till mobil eller surfplatta går det också att hitta om du bara klickar dig vidare här på sajten! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Var lite extra smart och skydda din surfplatta! Många är noga med att skydda sina mobiltelefoner med mobilskal, fodral och skärmskydd. Men när det kommer till en surfplatta från Samsung är det som att många har glömt att även den kan gå sönder. Det är bara dumt, och vi hoppas att du som äger en Galaxy Note 10.1 är smart nog att skydda den. Du kan köpa fodral i flera olika varianter från oss på Fyndiq, och om du har tur finns chansen att plocka hem ett fodral där även en laddare kommer med i köpet.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.