Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 800 000 produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billigt till Galaxy Tab 2, 10.1!

Bra tillbehör för surfplattan på nätet! “En surfplatta för alla tillfällen” beskriver Galaxy Tab 2, 10.1 på ett bra sätt. Och om du är ägare av denna magiska platta från Samsung är det bara att gratulera och hälsa dig välkommen. Här på Fyndiq hittar du nämligen de bästa tillbehören till den kanske bästa surfplattan, och som om inte det vore nog kan du köpa dessa till låga priser! Här hos Fyndiq hittar du ett stort utbud av allt från displayskydd till snygga fodral. Och det är dessutom så billigt att det inte finns en chans att du ångrar dig. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Andra tillbehör kan du hitta några klick bort, exempelvis Samsung mobilskal. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En fantastisk liten pryl! En Samsung surfplatta med utbyggbart minne, bra skärm och lång batteritid är vad Galaxy Tab 2,10.1 är. Som om inte det vore nog så har den också snabb uppkoppling oavsett plats tack vare 3G, GSPA+ och Wifi! Den är med andra ord en fantastisk liten pryl! Glöm däremot inte att både vara försiktig med surfplattan och att köpa bra skydd som till exempel ett fodral, om den skulle råka falla i backen. Det, och många andra bra Samsung tillbehör, hittar du här till ett lågt pris. Stort utbud, bra leveransvillkor och bra priser är vad du får om du handlar på Fyndiq.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.