Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig portmonnä online!

Fyndiqs favoriter

Förvara pengar och kort med stil! De flesta går runt med pengar och kort på sig i princip hela tiden. Och självklart vill man då ha allt på en och samma plats och vara säker på att pengarna är i säkert förvar. Det är de alltid i en plånbok, men vill man göra det med ännu mer stil bör man istället välja en portmonnä eller börs. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga myntbörser och portmonnäer i fina utformningar som passar alla smaker! Skynda att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Medan du ändå är här hos oss, passa på att leta efter fler saker som du kan behöva. Du betalar nämligen alltid samma frakt, oavsett om du köper mycket eller lite! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Elegant myntbörs eller söt portmonnä! Den som är ute efter något klassiskt och elegant att förvara sina pengar i bör leta bland myntbörserna på den här sidan. Här kan man nämligen hitta en börs i skinn som är både stilig och proper. Är man istället ute efter något sötare och mer lekfullt, kan man hitta en börs som är formad som ett kattansikte. Eller varför inte en portmonnä i rosa nylon som är formad som en rund boll? Oavsett vilken typ av pengaförvar man är ute efter, hittas den garanterat här!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.