Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Sportiga klockor online! Det finns klockor och så finns det sportklockor. För en sportklocka är någonting utöver ett vanligt armbandsur, det är en klocka som hjälper dig att nå det absolut bästa resultat – oavsett om du är ute i löpspåret, kör spinning eller är i gymmet. Detta är också någonting du kan handla hos oss på Fyndiq till ett lågt pris. Välj mellan mindre sportklockor i gult, rosa eller blått eller en större digital sportklocka med funktioner såsom tidtagning, varvtid och alarm. Samtliga sportklockor i vårt utbud får du till ett lågt pris, så plocka på dig en billig sportklocka och klicka på köp redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Om du vill veta mer om sportklockan som intresserar dig kan du klicka på produktbilden så tillkommer en beskrivande text! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Herr- och damklockor för den hen som sportar! Den LED analog-digitala sportklockan är mycket populär, likaså herrklockorna från Weijieer som kommer i sex olika utföranden. Vill du ha en klocka som är diskret rekommenderar vi den mindre sportklockan i silikon. Den kommer i flera olika färger, är unisex och dessutom vattentät. Fundera ut vilken sportklocka just du behöver – och köp sedan hem en du gillar. Det går knappast att hitta bättre eller billigare klockor någon annanstans. Välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.