Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Bekväma lågskor för alla tillfällen! Här hos oss på Fyndiq finns massor av billiga lågskor att mixa och matcha till olika outfits — vare sig det gäller jobb, vardag eller fest! Välj och vraka bland toppmärken som Vagabond, Dolce & Gabbana samt helrätta Vans och bekväma Crocs. Alla trivs inte i höga klackar eller gympadojor och där kommer lågskorna in som en elegant och funktionell mellanvariant! Vare sig det rör sig om loafers i mocka, damskor i skinn eller läderskor i stilren finish hittar du det här! Välkommen att shoppa lågskor i dammodeller online på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Ett par snygga lågskor i svart skinn passar till nästintill allt — vare sig det är till bara ben och kort kjol eller kostymbyxor i herrstil. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Stilrent och funktionellt! Lågskor är ett samlingsnamn för alla de skor som inte har hög klack, kängskaft eller är gjorda för att specifikt sporta i — och därmed finns också den stora blandningen av skor i vårt utbud av just lågskor i dammodell! Här hittar du promenadskor från kvalitetsmärket Vagabond, moderiktig skor i Oxford-stil, supersnygga Vans och loafers alla i olika utföranden och färger — att använda varje dag på jobbet, på fritiden men också vid finare tillfällen och till fest. Skynda att fynda snygga lågskor i dam på nätet - här hos oss på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.