Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga träskor för dam online!

Snygga träskor för tjejer online! Om du vill köpa skor online har du verkligen kommit till rätt ställe. Speciellt om du är ute efter någonting så tjusigt som träskor. Träskor är nämligen någonting som återigen blivit mycket trendigt, vilket gör att vi på Fyndiq är mycket glada över att kunna presentera ett stort utbud av snygga träskor billigt. Här hittar du allt från Moheda toffeln till vanlig träsko med gummisula. Vill du ha träskor med klack? Det har vi ocksa?! Kika igenom vårt stora utbud och köp hem de träskor som du tycker passar dig bäst.

Tips för ett lyckat köp! Våra träskor är billiga, ett råd kan vara att köpa flera par samtidigt eftersom frakten är densamma oavsett hur mycket du köper. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Träskor som kan användas året om! Moheda träskor är mycket populära, kanske eftersom de är något av en klassiker. Oavsett varför hittar du Moheda skor hos oss, tillsammans med mängder av andra snygga exemplar. Varför inte matcha trädgården med ett par klassiska träskor med blommigt mönster? Men om blommor inte är någonting som matchar dig finns det även svarta, träfärgade, röda och vita alternativ i sortimentet. Med träskor kan du vara säker på att få en bekväm sko som också är snygg och den passar året om, så länge du har sockor på när det är snö och kallt förstås!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.