Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Köp en motionscykel online för bästa benträningen! Ett par riktigt muskulösa och snygga ben drömmer många om att ha. De är båda snygga och bra för att ta sig runt i livet. Och det allra bästa träningsredskapet för att få dessa är en motionscykel. Att cykla på en motionscykel kan dessutom vara trevligare än att behöva ge sig ut på den vanliga cykeln i regn och rusk. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga motionscyklar från kända märken som Abilica, TITAN och Master. Dags att fynda för dig som vill få benen och hela underkroppen i form!

Tips för ett lyckat köp! Att enbart träna underkroppen leder inte till en stark och hälsosam kropp. Därför är det nödvändigt att investera i ett bra träningsredskap även för armarna. Hitta ett hos oss på Fyndiq! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

För uppvärmning och träning! En motionscykel har många användningsområden men används i första hand för att stärka benen och bålen. Men den är faktiskt också riktigt bra att använda som ett uppvärmningsredskap. Sitter man på cykeln ett par minuter får man nämligen upp värmen ordentligt i kroppen och är då redo för att ta sig an ett riktigt jobbigt träningspass! Har man inte plats för en stor träningscykel hemma kan man satsa på en minivariant som man använder genom att sitta på en vanlig stol!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.