Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Köp billig spinningcykel online hos oss på Fyndiq! Älskar du precis som vi på Fyndiq träning, och kanske framförallt spinning? Då är en funktionell och billig spinningcykel något för dig! På denna sida har vi samlat tonvis av cyklar för spinning från olika väletablerade märken att välja och vraka bland – vad sägs till exempel om en billig träningscykel från Jota? Eller du kanske hellre vill ha en racercykel från Merior att träna med i vardagsrummet? I vårt stora sortiment av spinningcyklar för hemmaträning hittar du med största sannolikhet en som passar dig alldeles utmärkt – Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du ett par cykelbyxor och en funktionell träningströja att cykla i? Oroa dig inte, även det hittar du här hos oss på Fyndiq! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Fitness, Racer eller kanske Woman? En träningscykel kan komma i flera olika utföranden och med specialdesign för den tilltänkta användaren. I denna kategori hittar du bland annat Abilica Woman, en cykel särskilt anpassad för kvinnors kroppar. Dessutom finns det mindre spinningcyklar som passar bra i snäva utrymmen, som till exempel hemma i vardagsrummet. De riktigt professionella varianterna, för den som kanske satsar på att klara den dryga 90 kilometer långa Cykelvasan, hittar du också här. Det finns en hel rad olika inomhuscyklar att shoppa loss bland, kika igenom sortimentet och välj den spinningcykel som passar dig och din träning allra bäst!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.