Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga takdekorationer online!

Stort utbud av takdekorationer! Att pynta inför festligheter kan ibland vara nästan lika roligt som att ha själva festen. I alla fall om man har mycket pynt att pynta med. På denna sida har vi samlat alla dekorationsföremål som man kan ha utomhus på taket och hängandes ned för väggarna. Här finner du billiga takdekorationer i allt från kräftlanternor, spöken för halloween och papperslyktor för bröllop eller andra festligheter samt dekorbollar som ger en varm och inbjudande stämning. Om du känner att något saknas så titta gärna in igen, vi får in nya produkter dagligen.

Tips för ett lyckat köp! För att en fest ska bli så lyckad som möjligt krävs det lite mer attiraljer än bara takdekorationer. Det finner du hos oss något klick bort! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Säg det med en takdekoration! Med takdekorationer kan man göra mycket roligt. Här är det bara ens fantasi som sätter gränserna. Takdekorationen visar klart och tydligt vad som händer och fångar upp en festlig stämning — oavsett om det är kräftskiva, bröllop eller en jämn födelsedag. Det enda fel som går att göra är att välja bort en rolig dekoration — köp hellre en för mycket och spar den till ett senare tillfälle. För visst kommer det vankas fler festligheter? Med en rolig takdekoration ökar anledningen till fest.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.