Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda film samlingsboxar billigt online!

Fyndiqs favoriter

Samlas framför DVD-boxen! Oavsett om det är Gudfadern eller Star Wars som det ska kikas på så är ett filmmaraton aldrig fel. Däremot är det omöjligt att ha ett maraton om du inte har några filmer att kolla på, och just därför är vi på Fyndiq glada över att kunna erbjuda dig flera olika samlingsboxar för maratonkvällen. Köp hem en Star Wars DVD box om det är stjärnornas krig som lockar, eller klicka hem en Harry Potter box för en kväll på Hogwars. I filmens värld är allting möjligt, precis som här på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Hos oss blir frakten densamma oavsett hur mycket du beställer, så köp hem både romantik och drama, så att du har lite att välja på när det nalkas filmkväll. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Billig film online! Att titta på film är både mysigt och avslappnande, och det är många som gärna tar en kväll i soffan med sin dvd som sällskap. Du som älskar film bör absolut köpa hem film på nätet, eftersom du då kan beställa hem fler än bara en till ett bra pris – i alla fall här hos Fyndiq! Välj och vraka bland vårt stora utbud och njut av möjligheten att gå in i filmens underbara värld. Ett populärt val är vår Twilight box, där du följer Edward och Bella i deras kamp för kärleken!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.