Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga tv-serier på nätet!

Fyll livet med bra tv-serier! Vi människor gillar att bli underhållna, och någonting som har kommit att bli en stor del av det som underhåller oss är bra filmer och tv-serier. Och det fina med den formen av underhållning är att man kan avnjuta den när man vill hemma i soffan genom att köpa på sig DVD filmer och tv-serier på box! Här på Fyndiq hittar du ett väldigt brett utbud av film och tv-serier, och dessutom till ett väldigt lågt pris! Oroa dig heller inte över frakten, den kostnaden är låg och blir inte större hur mycket du än beställer.

Tips för ett lyckat köp! Välj ut alla dina favoritserier och filmer, eller kanske någon som du fått rekommenderad men ännu inte tittat på, och beställ smidigt hem dem! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En video proppfull med underhållning! Nu för tiden finns det nästan ingen som inte följer någon tv-serie alls. Om du frågar runt bland dina vänner kommer du få höra en mängd olika tv-serier som de följer, och det finns verkligen någonting för alla smaker! Oavsett om du gillar komedi, action, drama, spänning eller fantasy så finns det serier som passar dig. Och en av de största fördelarna med att köpa dem på box är att man kan titta på hur många avsnitt på raken som helst, man måste aldrig vänta en vecka tills nästa avsnitt kommer ut! Det finns också möjlighet att köpa DVD-box med samlingar av filmer och deras uppföljare, och det gäller allt från svenska filmer till utländska!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.