Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda färgade linser utan styrka billigt här

Utsmycka ögonen med färgade linser utan styrka! Sugen på att byta ögonfärg? Då kan ett par linser i annan färg utan någon styrka vara något för dig! Här har vi på Fyndiq samlat massor av spännande och billiga färgade linser utan styrka online här hos oss för dig att fynda bland. Vad sägs om ett par som att dina ögon ser rosa ut? Eller du kanske hellre vill ha ett par som ger en mer naturlig ögonfärg? Här finns ett brett urval av både naturliga färger på linserna och linser som är mer spejsade vilka passar för olika maskerader. Så vilka färgade linser utan styrka är du sugen på?

Tips för ett lyckat köp! Var alltid noga med att tvätta händerna ordentligt innan du sätter in dina linser i ögonen, och känner du minsta skav eller obehag bör du plocka ut dem på en gång! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Roligt att byta färg på ögonen med hjälp av färgade linser! Ett par coola färgade linser utan styrka passar perfekt när det är dags för en maskerad, speciellt när du väljer ett par annorlunda varianter. Vad sägs om ett par helsvarta scleralinser som täcker hela ögat med vita och allt? Eller du kanske hellre vill ha ett par linser som ger dig riktiga kattögon? Här finns allt från Psycho Black Crazy Lins till 1-dagslinser i färger som violett, havsblått och brunt.

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.