Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda Brix köksredskap på nätet

2 Fynd

Inte en lugn stund i köket

Dags att stöka runt i köket? Då har ni kommit helt rätt! Gör matlagningen enklare med Brix matlagningsset och kökspaket! Allt från såsskålar i olika storlekar och som är helt spillfria till en enkel potatisstötare som gör det mesta av jobbet. Brix har tänkt på allt för den händige kocken och vi har nöjet att sälja deras köksprodukter till lägre pris. Vare sig det är tandkräms- eller kaviarstuben som behöver en extra pressning så finns lösningen här.

Tips för ett lyckat köp

Ville du bara ha en tandkrämspress eller hade det varit bra med en citronpress också? Håll utkik, det kommer in set hela tiden så gå inte miste om ett helt paket med Brix smarta matlagningshjälpmedel. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Smarta lösningar på små problem

Visst kan det kännas som att en äggdelare är en lösning på ett litet problem med urtrillande och smulig äggula? Självklart kan det vara det, men små problem i köket blir ofta flera små och till slut ett stort. Brix har tänkt på allt! Köksredskap ska vara just redskap vid matlagning och hjälpa kocken på vägen mot en perfekt måltid, därför tillverkar Brix ännu bättre och ännu smartare redskap som gör jobbet enklare. En avokadoskivare är en lyxprodukt som ger perfekta skivor som går att serveras med stolthet! För det är inte bara enkelt med Brix köksprodukter, det är också ett sätt att lägga upp maten snyggt.