Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda från Ciaté billigt online

4 Fynd

Trendigt med färgglada naglar

Aldrig förr har så många varit intresserade av färgen på sina naglar. Det har blivit vår tids hetaste accessoar och var man än går ser man allt från gröna till rosa naglar. Vissa lyckas till och med få till spännande mönster med sitt lack! Detta är självklart någonting vi på Fyndiq också tycker är jätteroligt, och det är med glädje vi presenterar ett stort utbud av nagellack från ett märke som verkligen har bra kvalité. Det handlar om lack från Ciaté som du kan köpa snabbt, enkelt och billigt här hos oss på Fyndiq.

Tips för ett lyckat köp

Köp två, de är så små är faktiskt någonting som stämmer mycket bra på nagellack. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Ciaté nagellack på kändisarnas fingrar

Ciaté är ett nytt och hett märke som verkligen är eftertraktat på marknaden. Grundaren av märken är en av Londons bästa nageltekniker och för varje ny säsong tar hon fram de hetaste färgerna att ha på naglarna. Dessa nagellack från Ciate används av både kändisar och modeller, och nu kan också du vara en av de som använder lacken! Klicka hem de färger du fastnar för. Och tänk på att frakten blir densamma oavsett hur mycket du köper, så det är bara att välja och vraka.