Fynda billiga One Direction produkter

5 Fynd

Köp produkter från det kända pojkbandet online

För några år sedan tog det skönsjungande pojkbandet One Direction världen med storm. Tusentals tjejer följer bandet slaviskt, och du som även vill ha produkter från bandet bör kolla extra noga på den här sidan. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av produkter från One Directions eget märke. Välj mellan parfymer, skolväskor och fototapeter! Skynda att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Passa på att leta efter fler fina fynd här hos oss. Du betalar alltid samma frakt, oavsett hur mycket du handlar för! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

One Directions signaturdoft kan bli din

För att hylla alla sina dedikerade fans skapade One Direction den egna signaturdoften Our Moment. Parfymen är flirtig och har noter av ljuvliga blommor och färsk frukt. Parfymen är även väldigt lekfull och lockar alla dina sinnen. One Direction har även gjort den uppföljande parfymen That Moment. Den här parfymen har istället toner av gurka och äpplen. Du som inte vill ha en parfym från bandet, utan vill sätta bandet på väggen, kan köpa en fototapet! Och du som gillar One Direction så mycket att du vill bära runt på dem hela tiden, kan beställa en snygg skolväska med en bild av bandet på!