Bara 29 kr frakt!

Bara 29 kr frakt!

Huawei Mate 9 Pro Tillbehör

1 207 Fynd

Tillbehör till din huawei mate 9 pro

I vårt breda utbud av huawei mate 9 pro tillbehör så hittar du massor av snygga plånboksfodral och vanliga skal. Här finns klassiska plånboksfodral i läder och ett enormt utbud av skal med olika motiv. Dessutom har vi skärmskydd för dig som är rädd om displayen på mobilen.

Plånboksfodral till huawei mate 9 pro

Fyndiq erbjuder dig ett brett urval av huawei mate 9 pro tillbehör. Vi har massor av snygga praktiska mobilplånböcker. De passar perfekt till dig som är trött på att bära med dig både plånbok i affären. I våra fodral har du plats för dina id-kort och betalkort. Om du vill kan du också välja en modell med genomskinlig ficka för ditt id-kort. Bakom kortfacket sitter det dessutom en liten ficka för sedlar och kvitton. Mobilplånboken är inte bara smart utan den skyddar också din mobil från stötar och skador. Fodralet håller sig stängt med hjälp av magnetlås. Våra skal är anpassade för din mobil så alla funktioner på mobilen kommer att fungera lika bra med skalet på. Här kan du fynda bland flera olika färger, motiv och material. Dessutom har vi fri frakt och snabba leveranser.

Skal till huawei mate 9 pro

Vill du ha ett smidigare skal till din huawei mate 9 pro så kan du välja ett vanligt mobilskal som du fäster på baksidan av din mobil. Hos oss hittar du ett enormt utbud av mobilskal i hårdplast. Välj och vraka bland alla våra olika motiv. Här hittar du det perfekta skalet för dig till ett lågt pris. Skalen är anpassade så att de inte ska störa din mobils funktioner.

Skyddsglas

Glöm inte att beställa hem skyddsglas till din mobil. Med ett skyddsglas så hindrar du att det uppstår repor och sprickor på mobilens display. Vi har skyddsglas både i plast och härdat glas. Skyddsglasen är väldigt tunna så de påverkar inte touchfunktionen på din mobil. Dessutom har en del av våra skyddsglas ett unbyfft UV-filter. Detta gör att du ser displayen bättre om du är ute i starkt solsken. Våra skyddsglas har också en fettavvisande hinna som förhindrar att det uppstår fingeravtryck på displayen.