Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda GPS på nätet!

Stort utbud av Garmin mm! Att hitta på vägarna är en av de viktigaste sakerna när man ger sig ut med bilen. Visst, man ska vara fokuserad på vägen och så vidare, men vet man inte vart man ska blir det inte mycket till bilfärd. Något som vi på Fyndiq helt klart fått erfara både en och två gånger. Därför har vi ett stort utbud av billiga GPS! Allt ifrån Garmin Forerunner till TomTom gps navigator och allt där emellan. Allt för en enklare och tryggare bilfärd.

Tips för ett lyckat köp! Se till så att du beställer hem rätt modell med rätt funktioner, man vill inte behöva sakna något när man får hem sin GPS! Den ska trots allt vara ett bra hjälpmedel. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Trygg på vägarna med navigator! Sällan har man så dåligt lokalsinne som när man sitter framför ratten med tutande bilar bakom en. Det är med andra ord inte aktuellt att plocka fram kartan för att se vilken väg som är den bästa. Därför måste man helt enkelt vara förberedd innan man ger sig ut på vägarna, och det allra bästa är att ha en GPS. Visst kan man kolla kartan innan man sticker, men vem minns sådant egentligen? Bättre är det då med en trygg röst som berättar vart man ska ta vägen. Otroligt smidigt!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.