Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga herrkläder på nätet!

Herrkläder för alla smaker! Att killar bryr sig om sina kläder och sin stil vet vi mycket väl att det stämmer, och de är minst lika intresserade av kläder som tjejer är! För att möta detta intresse har vi på Fyndiq samlat ihop nätets alla fynd av kläder online för att kunna erbjuda ett riktigt stort utbud av herrkläder! Vi såg dessutom till att leta upp de bästa fynden, så att kläderna dessutom är billiga! Som grädde på moset så är vår frakt väldigt billig den också, vilket gör att du nu har chansen att fynda en massa snygga kläder på nätet!

Tips för ett lyckat köp! Kläder slits ju ut som vi alla vet, så passa på att köpa dig något plagg extra när du ändå är igång och handlar! Frakten är billig oavsett hur mycket du beställer! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ingen garderob utan kostym! Som kille gäller det att ha en bra bredd på sin garderob, så att man har något som passar vid alla tillfällen. Du behöver ha en eller två kostymer för de där mer formella och uppklädda tillfällena, och du behöver också sköna vardagsplagg så att du kan glida runt lätt och ledig i en skjorta och ett par snygga byxor, eller kanske i en snygg t-shirt med tryck? Oavsett vad du behöver så hittar du säkerligen något som faller dig i smaken här hos oss på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.