Kundservice

Fynda tillbehör din LG mobil

6 878 fynd


Filtrera

Pimpa din LG mobil

Visste du att LG från början stod för Lucky Goldstar? Det är ganska roligt att veta, för ens telefon är ju faktiskt lite av ens bästa kompis. Den man håller kär vill man ju även ta hand om, och därför är det inte mer än rätt att din LG mobil får sig inte bara ett skyddande mobilskal eller fodral, utan även ett skärmskydd. Hos oss hittar du mängder av skal till LG i alla regnbågens färger, samt praktiska fodral med snygg design — allt till riktiga pangpriser. In och fynda dina LG mobiltillbehör!

Tips för ett lyckat köp

Se till så att du kollat igenom hela utbudet innan du går till varukorgen! Visserligen är vår frakt inte dyr, men det är ändå smidigast att beställa mer än ett par åt gången om man vill. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Mobilen är alltid med oss

Vem hade kunnat ana att mobilen skulle slå som den har gjort? Och vem kunde ana vilken utvekling mobilen skulle få? På 90-talet pratades det om att internet var en fluga, men nu finns internet i våra telefoner. Och våra telefoner är alltid med oss. Det gäller dock att skydda den lilla manicken man älskar. Fodral, skal och skärmskydd är viktigt — som tur är också snyggt. Kom in och kika vad vi har till just din LG mobil! Du kommer säkerligen hitta någonting du gillar. Och vet du vad det bästa är? Med de priser vi har — kommer din ekonomi knappt märka av ditt köp. Välkommen in och fynda!