Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda supporterprylar billigt online!

Visa stöd med matchtröja! Vilket lag brinner ditt hjärta för? Det är nämligen så att de allra flesta av oss tycker om en sport lite mer än en annan, och därmed ett lag lite mer än andra. Det kan vara ett lag som kommer från samma stad som en själv, men oavsett anledning så vill vi visa vilka vi hejar på. Därför har vi på Fyndiq ett stort utbud av supporterprylar, såsom matchtröja, skinnplånbok och supporter kepsar. Och givetvis har vi något för vilket lag man än hejar på. Men om det är VM det handlar om, då är vi givetvis svenska fans allihopa!

Tips för ett lyckat köp! Räcker det bara med en matchtröja, eller vill du ha en bilhållare, ett frukostset och en fleecefilt också? Det beror helt på hur stort fan du är! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

FC Barcelona eller Real Madrid? Alla har olika lag som de hejar på, vare sig det handlar om fotboll eller hockey. Så givetvis vill man visa stöd till sitt lag med mobilskal för Machester United, påslakan med FC Barcelona eller ölglas för Real Madrid, eller vilket lag man än hejar på. En supporter är stolt över sitt lag, i både med- och motgång, och visar alltid att hen står bakom laget. Som tur är så finns det massor av supporterprylar, som kepsar, kläder och matchtröjor för att alltid visa vilket lag som är det bästa!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.