Kundservice

Fynda supporterprylar billigt online

7 666 Fynd

Är du på jakt efter supporterprylar inför en stormatch eller letar du present till någon som är sportgalen? Vi har allt du kan tänkas behöva - matchtröjor, halsdukar, nyckelringar, mobilskal - you name it!


Visa stöd med matchtröja

Vilket lag brinner ditt hjärta för? Det är nämligen så att de allra flesta av oss tycker om en sport lite mer än en annan, och därmed ett lag lite mer än andra. Det kan vara ett lag som kommer från samma stad som en själv, men oavsett anledning så vill vi visa vilka vi hejar på. Därför har vi på Fyndiq ett stort utbud av supporterprylar, såsom matchtröja, skinnplånbok och supporter kepsar. Och givetvis har vi något för vilket lag man än hejar på. Men om det är VM det handlar om, då är vi givetvis svenska fans allihopa!

Tips för ett lyckat köp

Räcker det bara med en matchtröja, eller vill du ha en bilhållare, ett frukostset och en fleecefilt också? Det beror helt på hur stort fan du är! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

FC Barcelona eller Real Madrid?

Alla har olika lag som de hejar på, vare sig det handlar om fotboll eller hockey. Så givetvis vill man visa stöd till sitt lag med mobilskal för Machester United, påslakan med FC Barcelona eller ölglas för Real Madrid, eller vilket lag man än hejar på. En supporter är stolt över sitt lag, i både med- och motgång, och visar alltid att hen står bakom laget. Som tur är så finns det massor av supporterprylar, som kepsar, kläder och matchtröjor för att alltid visa vilket lag som är det bästa!