Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga reseprylar på nätet!

Fyndiqs favoriter

Allt du behöver inför resan! Det är lätt att få resfeber när man ska ge sig ut på en resa någonstans, och då kan man se till att dämpa febern genom att se till att man har allt man behöver inför resan färdigt i god tid. Därför har vi på Fyndiq samlat ihop ett stort utbud av billiga reseprylar. I vårt breda sortiment hittar du allt från stödstrumpor till flygresan, en kabinväska som enkelt ryms som handbagage och en nackkudde som låter dig sova sött under de många långa timmarna uppe i stratosfären.

Tips för ett lyckat köp! Titta om du hittar en ny, snygg resväska i vårt sortiment – du måste ju ha något att packa alla prylar i! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Håll koll på prylarna med en reseplånbok! När man ska ut och resa är det många saker som det gäller att hålla reda på – inte bara pengarna, utan även passet är viktigt att ha med sig och ha koll på. Dessutom blir det rätt mycket kontanter som ska hanteras när du växlar till en annan valuta. Då gäller det att ha en bra reseplånbok, vilket du hittar här i vårt sortiment. Du kan också köpa ett kit lämpat för flygresan, som innehåller en skön nackkudde, en sovmask och ett par öronproppar som gör att du kan slappna av och sova på flyget. Allt du behöver helt enkelt!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.