Kundservice
StartsidaMode
Piercings

Fynda Piercings & Piercingssmycken

3 063 Fynd

Upptäck vårt breda sortiment av billiga piercings hos oss på Fyndiq! Här kan du hitta snygga piercingsmycken, tunnlar och pluggar för alla olika sorters piercingar. Fynda bland tusentals olika storlekar, modeller och färger och beställ dina favoriter!


Fynda billiga piercingssmycken & tunnlar online

Hos oss på Fyndiq hittar du ett brett sortiment av snygga och billiga smycken till din piercing. Vi har piercingsmycken för många olika sorters piercingar som näsringar, navelringar, tungstavar och tunnlar till öronen för töjning. Hitta ett smycke som passar dig i smaken och uttryck din personliga stil! Kanske en smiley på tungpiercingen som ger ett extra leende från en främling? Eller varför inte en självlysande UV kula till din läpp piercing? Det är du som bestämmer!

Piercings för alla tillfällen

Välj och vraka mellan alla våra olika piercings! Här finns både snygga och billiga piercing för tjejer och killar. Feminina navelpiercingar kräver snygga smycken med fina detaljer, vad sägs om ett fjärilsmotiv med ett par fina stenar i? Manliga tunnlar med dödskalledetaljer är helt rätt och kan givetvis bäras av den tuffa tjejen också. Oavsett om du föredrar en stilren piercing eller vill gå all in med mycket glitter kan du fynda hos oss!

Pluggar & tunnlar för töjning

Att töja öronen har blivit allt vanligare och nu för tiden finns det otroligt många olika tunnlar och pluggar att välja mellan för dig med töjda hål i öronen. Töjsmyckena kommer i många olika storlekar och här är det extra viktigt att tänka på att köpa en tunnel som är rätt för dig, för det skiljer en hel del på en tunnel på 11mm och 14mm. Om det ändå blir helt galet fel vid köpet kan du alltid kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig att returnera eller reklamera ditt köp!