Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

MFi-certifierad
Medvetet Val

Fynda Hörlurar och Headset!

Köp hörlurar och headset billigt hos oss! Här finner du ett stort sortiment på hörlurar och headset till alla olika mobiler, spelkonsoler, datorer och apparater. Det är inte konstigt att hörluren vart året julklapp 2012, alla vill ha en unik hörlur för att lyssna på sin musik eller ljudböcker. De bästa hörlurarna finns nu i ett flertal olika färger och former. Vill man lyssna på musik i sin mobil och även ha möjligheten att prata med sina nära och kära så finns det gott om bluetooth headset att välja mellan också. Hittar man ett par som man gillar och vill ha i flera färger så är det enkelt att beställa flera då priset är lågt.

Fynda flera snygga hörlurar och headset! Vad än man gör för aktivitet så finns det något för alla tillfällen. Sportiga hörlurar som tål svett och värme och sitter stadigt runt örat är en smart lösning. Eller ett par hörlurar som säger street, här finns det coola märket skullcandy i flera färger och modeller. Om det än är till din iPhone, mp3 eller annan smarttelefon så finns hörlurar och headset till de flesta modellerna. För den som är extra trasslig och vet att man inte kan hålla reda på alla sladdar så är trådlösa hörlurar det bästa för dig. De må se ut som plattmaskar men de är väldigt praktiska.

Tips på ett lyckat köp! Med ett sådant stort urval av billiga hörlurar och headset så är det lätt att man blir lite galen. Det är därför lätt att klicka hem trådlösa hörlurar som inte passar just din mobilmodell. Ta därför en extra koll på det du beställt så du slipper få hem ett headset till en iPhone när du är ute efter ett till din Samsung Galaxy. Om det ändå blir helt galet fel, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig att returnera eller reklamera ditt Fyndiq-köp!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.