Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
MFi-certifierad

Fynda hörlurar & headset

Köp hörlurar och headset billigt hos oss!

Visst är det smidigt att kunna shoppa elektronik såsom hörlurar direkt på nätet? Här i denna kategori har vi på Fyndiq samlat massor av hörlurar i alla skepnader och storlekar. Du hittar ett stort sortiment på hörlurar och headset till alla olika mobiler, spelkonsoler, datorer och apparater. Bra va? Med tanke på hur bra uppfinning hörlurarna faktiskt är så är det heller inte konstigt att hörluren blev utnämnd till årets julklapp 2012, och har fortsatt att ligga högt på önskelistorna sedan dess! Men det behöver inte vara jul eller en födelsedag bara för att du ska köpa bra hörlurar.

Varför inte unna dig ett par bara för att? Bland alla våra billiga hörlurar här finns både headset och trådlösa hörlurar så att du alltid kan lyssna på din musik, dina ljudböcker eller favoritpodden vart du än befinner dig. De bästa är att hörlurarna dessutom finns i ett flertal olika färger och former.

Vill du lyssna på musik i din mobil och även ha möjligheten att prata med dina nära och kära om de skulle ringa mitt i lyssningsstunden? Då är tipset att välja bland våra Bluetooth headset som vi har gott om alternativ för från flera olika varumärken för att passa både Android och iPhone. Hittar du ett par du gillar och vill ha samma hörlur fast i flera olika färger så är det enkelt att beställa flera då priset hos oss alltid är lågt. Kolla igenom vårt breda sortiment av billiga hörlurar för både barn och vuxna så ska du se att du definitivt kommer att finna flera varianter som du gillar. Välkommen att fynda redan idag!

Vi har ett stort utbud av hörlurar. Här är några exempel på varumärken vi säljer mycket av:

 • Streetz
 • JVC
 • Sony
 • och många många fler

Tips på ett lyckat köp!

Med ett sådant stort urval av billiga hörlurar och headset som det finns online hos oss på Fyndiq så är det helt förståeligt att man blir lite galen om man scrollar för länge i utbudet. Det är därför lätt att klicka hem trådlösa hörlurar som inte passar just din mobilmodell. Ta därför en extra koll på det du beställt så du slipper få hem ett headset till en iPhone när du är ute efter ett par till din Samsung Galaxy. Om det ändå blir helt galet fel och du vill reklamera ditt köp eller om du har några frågor kring din order, så är du alltid välkommen att kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Hitta rätt mobilskal här och välj bland vårt breda varumärkessortiment!

 • Skullcandy
 • Koss
 • Hama

Vilken typ av musik-, radio-, podcast- eller ljudbokslyssnare är du? Vissa människor lyssnar mer och vissa lyssnar mindre. Vad som dock förenar de allra flesta är att alla lyssnar på något av tidigare nämnda ljudkategorier någon gång ibland. Ofta gör man det genom att använda sig av hörlurar, och det är där som vi på Fyndiq kommer in i bilden.

Utbudet av hörlurar idag ser inte ut som det gjorde för ett antal år sedan. Idag finns det lurar för alla lägen och alla syften. Det finns lurar som är specialanpassade för just dina öron. Det finns hörlurar som lämpar sig för dig som huvudsakligen lyssnar på musik när du tränar. Det finns lurar som syftar till att stänga ute ljuden runt omkring så att du, till fullo, kan njuta av musiken, boken eller podcasten.

Föredrar du att lyssna när du sitter hemma i soffan? Är musiklyssnande och träning den perfekta kombinationen? Eller är det kanske på kollektivtrafiken eller på promenaden som du får bäst ro av dina hörlurar och ljuden som strömmar ur dem. Oavsett vad just du letar efter för hörlurar så kan vi lova att vi har något som passar för dig.

Välj rätt hörlurar

Är du på jakt efter nya lurar? Du är långt ifrån ensam. Just nu sitter mängder av människor och skummar igenom internet efter de perfekta hörlurarna. Det är en uppgift som kan vara oerhört omfattande. Varje år släpps nämligen nya produkter på marknaden. Nya lurar med allt bättre ljud och allt fler funktioner för att underlätta för användaren. På Fyndiq.se erbjuder vi hörlurar från marknadens allra mest välrenommerade varumärken. Vi garanterar att du hittar något som faller dig i smaken i vårt breda sortiment.

Så, vad faller dig i smaken?

Vill du ha ett par hörlurar som du kan använda var som helst och när som helst? I vårt sortiment finns mängder av allround-lurar som passar sig för den som lyssnar i många olika situationer. Här finns lurar av varierande storlek och utformning. Vill du ha in-ear, on-ear eller over-ear? Smaken är som baken!

Är ditt främsta syfte med dina nya hörlurar att du ska kunna träna i dem? Titta då på de lösningar som är vattentåliga. Vi har många olika lurar som passar perfekt för den som vill lyssna samtidigt som hen tar ut sig på gymmet eller i löparspåret. Vi erbjuder självklart också lurar med sladd respektive trådlösa. Välj de som passar dig bäst!

Fynda flera olika snygga hörlurar och headset!

Vad än du gör för aktivitet så finns det billiga och bra hörlurar för alla tillfällen. Sportiga hörlurar som tål svett och värme och sitter stadigt runt örat är en smart lösning. Eller vill du ha ett par hörlurar som säger street? Sådana finns till exempel hos det übercoola märket Skullcandy i flera färger och modeller. Om det än är till din iPhone, Mp3 eller till någon annan smarttelefon så finns hörlurar och headset till de flesta modellerna ska du veta! Vad sägs om ett par originallurar från Apple såsom ett par Air pods eller kanske ett par over-ear hörlurar med Bluetooth som passar alla telefoner och apparater med den här typen av anslutning?

För den som är extra trasslig och vet att man kanske inte är den bästa på att hålla reda på alla sladdar så är trådlösa hörlurar det bästa valet dessutom — för vem har till exempel inte råkat resa sig från datorn och missat att ta av sig hörlurarna någon gång? Inte det roligaste att råka ut för då detta misstag kan paja såväl datorn som själva hörlurarna. Då är det smartare att ha trådlösa modeller! I denna välsorterade kategori hittar du bra hörlurar från märken som Sony, Apple, Marshall, Philips, Urban Revolt och många, många fler. Kanske ett par lurar till minstingen från My little Pony eller PAW Patrol?

Hos oss kan du dessutom fynda smarta tillbehör här bland lurarna såsom praktiska laddningsboxar till dina trådlösa hörlurar exempelvis. En sådan laddare är både smidig att ta med sig, enkel att använda och är bra att ha. Eller du kanske hade ögonen fästa på en snygg väska till hörlurarna? Självklart finns även tillbehör såsom fodral, hörlursband och förgrenare som gör att flera personer kan koppla sinahörlurar till samma enhet. Här hos oss finns billiga hörlurar och tillbehör för alla smaker, stilar och åldrar så kika igenom utbudet och kamma fram just dina favoriter redan idag!

Passa på att kika på våra bästsäljande hörlurar!

 • I75 TWS mini
 • 2-Pack Härdat glas
 • 2Meter Lightning laddare
 • EarPods TWC

Så fungerar Fyndiq!

Vi på Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här hos kan du därför fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Det betyder också att när du beställer fler än en produkt så är chansen stor att dessa kommer att skickas från olika butiker — vilket i sin tur innebär att de kommer att levereras i flera olika paket vid kanske olika tillfällen. Men kom ihåg det bästa av allt, oavsett hur många produkter du än beställer så är frakten alltid billig.

In-ear, On-ear, Over-ear, brusreducering, trådlöshet, varierande storlek, varierande färger, röststyrning. Ja, det finns många olika typer av hörlurar och funktioner som tillkommer. Faktum är att det aldrig förut har funnits så många olika lösningar på marknaden. Det är fullt rimligt att säga att dagens marknad för hörlurar är en djungel.

Hur blev det så?

Det korta svaret är förstås: Efterfrågan. Sedan de allra första lösningarna kom för flera decennier sedan har suget efter den perfekta luren varit konstant. Kurvan har ökat exponentiellt under de senaste åren. Teknikutvecklingen har gjort att företagen nu kan erbjuda oerhört spektakulära funktioner, och varje år kommer nytt. Nya hörlurar som kan göra nya saker. Den ena bättre än den andra. Fler och fler företag ger sig in i matchen, och priserna på hörlurar går ner samtidigt som de blir bättre. Detta är på många sätt en perfekt marknad för alla inblandade.

Hur ska jag tänka när jag väljer hörlurar?

Du ska börja med att fråga dig själv vad du behöver dem till. Ska du ha dem när du tränar? Då kan det vara läge att tänka på att de ska vara vattentåliga. Behöver du hörlurar med lång batteritid? Då är detta något som du ska leta efter särskilt noga. På Fyndiq hittar du lurar av varierande slag, pris och funktion. Ta en titt på vårt sortiment!

Din guide för hörlurar

Teknikutvecklingen har gjort att man, inom många områden, kan tala om att marknaden är en ”Djungel”. Att välja TV är en djungel. Likaså val av dator, surfplatta och träningsredskap. För att inte tala om val av telefon och alla olika varianter man kan välja på idag. Faktum är dock att det finns få prylar som är svårare att välja än hörlurar. Här har det hänt otroligt mycket under bara de senaste 10 åren. Trådlösa lösningar har kommit till marknaden och, i mångt och mycket, konkurrerat ut föregångarna. Det finns hörlurar som man stoppar in i öronen, som man sätter på öronen eller om man trär över öronen. Det finns också lösningar lämpade för mängder av olika tillfällen – Träning, jobb, vardag – Ja, allt!

På Fyndiq har vi ett stort utbud av hörlurar och vi förstår att det kan kännas krångligt att välja. Därför har vi här samlat några snabba tips för den som står inför ett köp.

Träning

Om du tillhör de som föredrar att lyssna på någonting när du tränar så hör du till den absolut vanligaste gruppen motionärer. Viktigt här är att välja hörlurar som håller sig på plats trots stundtals kraftig rörelse. Det kommer också vara viktigt att de står emot svett och att batteriet håller länge.

Gaming

Under de senaste 20 åren har en ny idrott tagit sig in på den internationella marknaden och växt sig större än resten. Gaming-världen expanderar och allt fler prövar lyckan. Detta gör förstås att marknaden för specialanpassade hörlurar växer samtidigt. Om du letar efter lurar som du kan använda när du spelar rekommenderar vi lurar som har mikrofon. Vi rekommenderar dessutom att dina hörlurar har högkvalitativt ljud som gör att du lätt kan orientera dig i spelmiljön.

Vardag

Hörlurar som lämpar sig för vardagslivet är en av de mest efterfrågade lösningarna. De allra flesta gillar att lyssna på någonting i sina lurar. Det kan handla om musik, en podcast, en spännande ljudbok eller traditionell radio. Lyssnandet kan ske hemma, på väg till/från jobbet, på väg till skolan eller under plugg. Smaken varierar, och det gör även hörlurarna. Tänk på att välja ett par lurar som känns bekväma. Testa både lurar som du stoppar in i öronen och som sätts på/över öronen för att se vad du gillar bäst. Tänk också på att det finns lurar idag som kan ta bort bruset runt omkring!