Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda allt för ditt kök billigt online!

Fynda till dröm köket! Att ha ett kök fyllt av prylar är en riktig dröm för många. När man först flyttar hemifrån äger man inte mycket köksinredning, men allt eftersom åren går får man mer och mer. Till slut har man ett bra kök fyllt av bra köksutrustning så som knivar, skärbrädor och riktigt bra kastruller. Det tar sin tid, men i slutet är det så värt all väntan när man får sitt välutrustade drömkök.

Tips för ett lyckat köp! När man shoppar grejer till köket kan man klicka hem i princip hur mycket som helst eftersom man blir så inspirerad! Och det är inte konstigt med alla fina köksprylar som finns, så länge allt får plats där hemma bara! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Nytt kök med kökshandduk! Att skaffa ett helt nytt kök är dyrt, men faktum är att det kan bli som nytt bara med smågrejer! Allt som oftast finns det massor man kan handla hem istället för att byta kök, och behöver man kök inspiration finns det över hela internet. Det kan vara enkla saker så som ett knivställ eller snygga och billiga kökshanddukar som gör att köket ser ut som nytt, man behöver alltså inte beställa hem kakel och klinker eller liknande för att trivas med att laga mat i sitt hem.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.