Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga byggtillbehör på nätet!

Ladda inför renovering och bygg! Känner du ibland att din inre Martin Timell bara längtar efter att få dra på sig arbetsbyxorna, ta fram verktygslådan med nya Bosch verktyg och börja bygga och renovera? Du är inte ensam, och för att hjälpa dig på traven har vi här på Fyndiq samlat alla byggtillbehör från skruvdragare till allt du kan tänkas behöva på en och samma plats. Dessutom kan vi erbjuda ett riktigt lågt pris och en fraktkostnad som aldrig blir större, hur många verktyg och stora byggtillbehör du än beställer hem! Inte illa, eller hur?

Tips för ett lyckat köp! Köper du bra verktyg har de lång livslängd och du kan ha glädje av dem länge! Glöm inte att köpa rejält med spik och skruv också. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En bra grund är bra verktyg! Det spekuleras ibland i vad det var som gjorde att vi faktiskt blev människor, och inte fortsatte vara primater resten av evigheten. Och många brukar säga att det var bruket av verktyg som fick oss att utvecklas, och dessa verktyg är inget som vi har slutat använda med tiden. Tvärt om använder vi idag verktyg i väldigt stor utsträckning, och vi skapar hela tiden nya och avancerade verktyg, som underlättar arbetet för oss och gör att vi kan bygga snabbare, snyggare och effektivare. Så varje hemmasnickare med självaktning ser givetvis till att ha en bra arsenal av verktyg i sin låda som hen kan bygga och skapa med!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.