Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda allt för dålig inomhusluft online!

Hitta termometrar och avfuktare till hemmet! Något som är oerhört viktigt i ett hem, men som många förmodligen inte tänker på, är att luften är behaglig och bra. Det är nämligen lätt att man mår illa, får ont i huvudet eller får svårt att andas om luften är för varm, för torr, för dammig eller för fuktig. Därför har vi på Fyndiq samlat ett stort utbud med allt för dålig inomhusluft, så att du ska kunna hitta billiga avfuktare, termometrar, värmepumpar, luftkylare, luftrenare med mera! Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att leta efter fler fina fynd till hemmet när du ändå är här hos oss. Du betalar nämligen alltid samma frakt, oavsett om du köper en vara eller fler! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Allt för bättre luft i hemmet! På den här sidan hittar du verkligen allt du behöver för att göra luften i ditt hem behaglig. Exempelvis kan du hitta en smart luftfuktare som renar luften i hemmet och gör den väldoftande med hela sex olika dofter. Dessa dofter är vanilj, ros, lavendel, hav, jasmin och antitobak! Är du ute efter en apparat som kyler luften istället för att fukta den, hittar du även en luftkylare hos oss. Den ger en behaglig svalka under värmeböljan och den tar även bort pollen och damm i luften!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.