Kundservice

Fynda allt inom TV & DVD på nätet

55 280 fynd


Filtrera

Mängder av smart tv och dvd

I dagens digitala värld är det viktigt att vara uppdaterad inom elektroniken. Att införskaffa en smart tv med led skärm är bara en smart investering i framtiden. Till den kan man koppla sin Blu Ray dvd-spelare och få en kristallklar bild! Här på Fyndiq är det lätt att fynda då alla fynden på nätet är samlade just här. Är du trött på din gamla tv och söker en smart tv med möjlighet att kolla på box, eller är du bara intresserad av ett väggfäste till din befintliga TV? Allt finns här och det är bara att börja fynda!

Tips för ett lyckat köp

Var det en Samsung TV eller Philips TV du sökte? Läs på om produkterna innan du beställer för att få bästa resultat. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Se på film i 3D

3D har blivit ett populärt inslag inom film och det är ofta som det är i just 3D med 3D-glasögon som filmen visas på bio. Varför ska man inte kunna se film lika bra hemmä Det är idag möjligt att skapa den klassiska biokänslan i hemmet, med allt från bioljud till den grymma bilden som vi får från bioduken. Med en ny LED TV med full HD så blir filmen och tv-serien lite bättre. Vare sig man väljer att titta på sin favoritserie på TV eller på sin favoritfilm på DVD så ska det inte tummas på kvalitén.