Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga badrumsmöbler online!

Fynda badrumspaket här! Det behöver inte vara dyrt att renovera badrummet, med vårt stora urval av billiga badrumsmöbler blir omvandlingen ett faktum! Här hittar du badrumspaket med monterade möbler i standardmått. Med handfat eller tvättställ samt spegel och badrumsskåp är kitet komplett! Sedan finns det även duschhylla och hörnhylla som är praktiska att ha i ett badrum, och organisera saker på. Det är lättare än någonsin att handla online så passa på att shoppa allt det du behöver hos oss. Köp badrumspaket med möbler här idag!

Tips för ett lyckat köp! Många av möblerna kommer utan armaturer. Se till att du har de som passar så är det snabbt monterat! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Snyggt badrum är enkelt fixat! Har du ett mindre badrum som du vill fräscha upp? Med ett set möbler och badrumsinredning kan du över en dag få en helt annan känsla, i ett av de viktigaste rummen i hemmet. Ett 3-delars badrumsmöbelset med kommod, ett praktiskt badrumsskåp och stor matchande spegel gör rummet enhetligt och sätter tonen vad gäller din personliga smak. Kanske vill du ha ett vitt möbelset? Eller varför inte badrumsmöbler i tre delar i 70-talsstuk, eller med orientalisk touch? Det och mycket mer hittar du här! Välkommen att fynda allt du behöver för ett nytt badrum här på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.