Om Fyndiq

Det är kul att fynda! Välkommen till Fyndiq – Sveriges bästa paradis* för fyndshopping. Här hittar du miljontals produkter från tusentals butiker, samlade under ett virtuellt tak och till kanonbra priser – redo att enkelt klickas hem. Finner du inte vad du söker idag så kolla imorgon igen – för varje dag får vi in hundratals nya fynd på Fyndiq.

*om Hawaii hade varit en riktig plats hade det nästan helt säkert varit Fyndiq.

Fyndshoppa bland miljontals produkter på Fyndiq

Shoppa hem dina favoritfynd inom mode, leksaker, mobiltillbehör, heminredning, skönhet & hälsa, elektronik, underhållning, sport & fritid eller någon annan av våra tusentals produktkategorier.

Produkterna skickas direkt från Fyndiq-butikerna hem till dig

Dina fynd skickas direkt hem till dig från butikerna som säljer produkterna på Fyndiq. Har du beställt mer än en produkt kan de skickas från olika butiker och levereras då i olika paket eller brev.

Du har dina fynd 1-16 arbetsdagar efter beställning

Det tar mellan 1 och 16 arbetsdagar från det att du beställer tills du fått hela din order. Om du beställer flera olika produkter kan de levereras i olika paket, på olika dagar. Vissa paket måste hämtas på utlämningsställen, så håll utkik efter eventuella avier från Posten, DHL eller Schenker.

Fyndiq är trygg e-handel

På Fyndiq är det både enkelt och tryggt att shoppa. Det kan våra 1 600 000 kunder som hittills fyndshoppat hos oss vittna om. Vi är Trygg e-handel-certifierade och tillämpar konsumentköplagen ur alla aspekter.

Produkterna på Fyndiq säljs av många olika butiker, men det är Fyndiq som ansvarar för din order från beställning till leverans. Om något mot all förmodan skulle gå fel efter köpet så ansvarar vi för att se till hjälpa dig som kund. Du är alltid välkommen att höra av dig till vår kundtjänst med frågor kring din order. Vi hjälper dig gärna!

Välkommen till Fyndiq!