Kundservice

Om Fyndiq

Välkommen till Fyndiq – Sveriges största marknadsplats för fynd. Hos oss hittar du miljontals produkter från hundratals leverantörer till riktigt bra priser - redo för dig att fynda!

Från ett felinköp av bambuvaser till Sveriges största marknadsplats för fynd!

Fyndiqs historia startar 2009 då våra fem grundare, Fredrik Norberg, David Brudö, Dan Nilsson, Micael Widell och Dinesh Nayar bestämde sig för att skapa ett “Ullared på nätet”. Genom sina olika erfarenheter av e-handel, inköp och lagerlogistik så var dom övertygade om att det fanns ett behov för handlare att nå ut med tillfälliga partier, prissänkta produkter och bra deals till en bredare kundgrupp. Lika övertygade var dom att det behövdes en plats på nätet för kunder som ville göra bra deals - fyndjägare.

I augusti 2010 lanserades fyndiq.se och första året sålde vi 300 olika produkter från 40 olika leverantörer. Idag har vi vuxit till ca 4 miljoner produkter från mer än 500 leverantörer och vi fortsätter att utöka vårt sortiment och ta in fler leverantörer. Längs resan har vi backats upp av olika investerare som, precis som vi, tror på vår idé om att det ska gå att hitta fynd med bra kvalité och få bra kundservice.

Under 2020 gjorde vi om fyndiq.se från grunden och ett år senare lanserade vi i Finland och Danmark. I maj 2022 slutfördes vår nordiska expansion när vi också lanserade Fyndiq i Norge.

Hos Fyndiq gör du alltid ett fynd!

Hos oss kommer du inte bara att hitta exakt det du letar efter, till ett bra pris, utan också inspireras av produkter du inte ens visste fanns. Har du sett en ny cool produkt på Tiktok? Fyndiq har den!!

Men inte nog med det, med Fyndiq kan du alltid lita på att produkten kommer i tid och har den kvalitet du förväntar dig. Och OM något går fel kan du helt lita på att vi hjälper dig att lösa problemet.

Vårt Nöjd-kundlöfte

Det vara både enkelt och tryggt att handla på Fyndiq. Vi är certifierade av Trygg e-handel men har också tagit fram vårt eget Nöjd-kundlöfte till dig som kund hos oss:

  • Klimatkompensation och minskning av vår klimatpåverkan

  • Stort och attraktivt fyndsortiment

  • Fynd du kan lita på

  • Säker och flexibel betalning

  • Nöjd med ditt köp

Hela vårt Nöjd-kundlöfte hittar du här

Kundservice är viktigt för oss och vi har lokal kundservice för alla våra fyra marknader; Sverige, Finland, Danmark och Norge. Du är allt välkommen att höra av dig med frågor kring din order. Vi hjälper dig gärna!

Du når oss lättast via vår Kundserviceportal men det går också bra att maila oss på support@fyndiq.se.

Företagsinformation

Fyndiq AB
Ynglingagatan 16
113 47 Stockholm

Organisationsnummer:
556792-1712

Momsnummer:
SE556792171201

Bolagets säte är Stockholm.

Företaget innehar F-skattesedel.

Genomsnittligt antal aktiva tjänstemottagare i EU per månad
1 641 660 st (senast uppdaterat 2024-01-10)