Kundservice
StartsidaBarn
Säkerhet

Fynda barnsäkerhet billigt online

15 360 fynd


Filtrera

Akta, det är varmt

Ja så kan det låta när ett barn kommer nära spisen. Och ändå åker ofta handen dit. Då hade du nog önskat att det fanns ett spisskydd att sätta upp på spisen? Nu är det möjligt då Fyndiq vill att ert barn ska vara säkert. Barnsäkerhet är viktigt och vare sig ni planerar att barnsäkra eluttag eller sätta upp en barngrind så är det oerhört viktigt att det blir gjort. Spara inte alla måsten tills efter olyckan är framme utan kolla in hur billigt det är här med bland annat klämskydd, då kan ni ju köpa fler och vips så är hemmet barnsäkert!

Tips för ett lyckat köp

När det är så billigt så är det lika bra att passa på att barnsäkra hemmet i en enda beställning. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Spisskydd en bra investering

Visst går barnens säkerhet före allt, men det behöver inte betyda att hemmet måste bli tråkigt med en massa burar och fula skydd överallt. Klämskydd kommer i en massa olika roliga färger och figurer och gör det roligt att barnsäkra hemmet. Kontaktskydd ger eluttagen en snygg look när det inte sitter kontakter i och lådreglar syns inte ens. En barngrind till trappen kan bara vara en extra del av trappen och bland annat ha samma färg. Dörrstopp finns i många olika färger och livar snarare upp hemmet än gör det tråkigt!